zondag 31 maart 2019

Verslag Corry Vreeken toernooi 2019

Zaterdag 30 maart organiseerde de Stichting Corry Vreeken samen met de R-S-B en de schaakvereniging Maassluis het Corry Vreeken Jeugdtoernooi. Dit jaar was het toernooi wederom te gast in de Koningshof. Er waren, voor schakers, het bijzondere aantal van 64 deelnemers.
Het toernooi werd geopend door voorzitter van de stichting Corry Vreeken, Jaap van den Herik.  Hij legde de nadruk op het aantal deelnemers en gaf wat informatie aan de aanwezigen over de naamgeefster van het toernooi.
Er vielen dit jaar twee spelers van SV Maassluis in de prijzen. Arnesh werd 3e in groep 8 en Jonne ging er et de vierde prijs vandoor in dezelfde groep. Heel knap als je voor het eerst met zo’n toernooi meedoet en aan alles moet wennen.

De prijzen werden uitgereikt door Corry Vreeken zelf. Toch bijzonder als de naamgeefster van het toernooi in eigen persoon aanwezig kan zijn om alle kinderen te feliciteren met hun prestaties.

Waar vorig jaar Qian Huang er met de eerste prijs ervandoor ging moest hij dit jaar de eer laten aan Thijs van Dam. Het toernooi was een succes en dit kon alleen dankzij de inzet van vele vrijwilligers die het toernooi in goede banen leidden en de financiële bijdrage van de stichting Corry Vreeken die het toernooi mogelijk hebben gemaakt. Wederom hartelijk bedankt voor jullie inzet!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten